KOCH COVOTSOS
ESTES PARK - 5.jpg

ESTES PARK

In 2015, we were asked to design a three level parking garage for the Estes Park Visitor Center.  Designed as a gateway to Estes Park, the project sits on Federal and State lands next to the St Vrain river, which is know for recent 100 year floods.  Key to the project was maintaining views to the historic Stanley Hotel.

The project design approach is to expand on the existing mountain style architecture of the Visitor Center and the Town.

The Estes Park Transit Facility and Parking Structure was awarded:

American Public Works Association Project Award 2017: Small Community Structures- Town of Estes Park Transit Facility and Parking Structure 

International Parking Institute: Award of Merit 2018- Town of Estes Park Transit Facility and Parking Structure

Estes Park-2s.jpg
Estes Park-18s.jpg
Estes Park-13s.jpg
Estes Park-6s.jpg
Estes Park-14.jpg